Blodomloppet 2012
We did it! :) och på bättre tid än ifjol!
En helt vanlig dag
Man blir glad!
Titta matte vad jag hittat i skogen!
Ibland är det lite extra svårt att läsa tidningen.…
Dagens...
Bästa Fredagskänslan!



Jag och Closseau
Veronika och Butterfly
Anita och Chelsea
Baka baka liten kaka...
Surdegsbaguetter med sesamfrö. Å mjölet till utbakningen såg till och med ut som en hund!...
Twinkle Open Minded "Tuja"
Tujas första utställning. Det gick jättebra!
Tuja fick excellent och HP med kritiken:
Bjuder på några bilder från dagen.



Tuja -the destroyer!
Vårt första surdegsbröd
En örtfylld vetesurdeg. Hård skorpa o mjuk innuti. Mumma!
Min Freja
Gossehund deluxe och will to please så det skvattrar om det...
Hembakt hundgodis del 2
Tonfiskpinnar
250 mjöl av durumvete
1/2 pkt torrjäst
1 burk tonfisk i vatten
1/4 dl olivolja
1 tsk rosmarin
1 dl finhackad persilja
Ca 1 dl varmt vatten
Sätt ugnen på 150 grader. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Blanda mjölet med torrjästen. Häll tonfisken i durkslag o låt rinna av. Tillsätt tonfisk, olivolja, rosmarin, och vatten i mjölblandningen. Knåda ihop till en slät deg o låt jäsa i ca 30 min. Kavla ut degen till ca 5 mm tjock. skär som pinnar. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min. Låt torka på eftervärme.
Hembakat hundgodis del 1
Köttfärskakor
150 g nötfärs
200 g majsmjöl
2 msk hackad persilja
1 ägg
1/4 dl rapsolja
Ca 3/4 dl vatten
Sätt ugnen på 150 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Bryn nötfärsen tills all vätska har försvunnit, låt svalna. Blanda alla ingredienser till en deg. Kavla ut till en ca 5 mm tjock platta. Måtta ut runda kakor med en form o lägg på plåten. Grädda i ca 20 minuter eller tills de känns torra. Låt de ev. Torka i ugnen på eftervärme.
Far jag kan inte få upp min kokosnöt....
Men det gick! Kokosnöt o lokalproducerad glass från vännäs.